Select Page

HOE GAAN WE TE WERK?

Kennismaken

De eerste stap is om kennis te maken en goed in kaart te brengen wat je wensen zijn. Ik vind het leuk om met je te sparren over je ideeën en uit te vogelen wat bij jou past. Op basis daarvan kan ik inschatten hoeveel tijd het mij gaat kosten om de website te bouwen en kan ik een prijsindicatie geven.

Voorbereiding

Voor het bouwen van de website heb ik meer informatie nodig over de huisstijl van je bedrijf. Zoals een logo, kleuren en een lettertype. Ook heb ik de teksten en afbeeldingen nodig die op de website getoond moeten worden.

Het bouwen
van de website

Hierna ga ik aan de slag met het bouwen van de website. We gaan kortcylisch te werk en houden regelmatig contact. Allemaal zodat de website perfect aansluit bij je wensen en eisen. De website bouw ik via WordPress. Dit is een populair systeem die erg gebruiksvriendelijk is. 

Oplevering

Wanneer de website af is kan deze online gezet worden. Vanaf dit moment kunnen je klanten of bezoekers de website zien. Natuurlijk komt het voor dat je na dit moment nog dingen wilt veranderen of toevoegen aan de website. Dit kan ik doen, maar ik kan je ook leren om zelf kleine aanpassingen te doen.

Onderhoud

De website moet natuurlijk goed blijven werken en heeft daarom onderhoud nodig. Het is belangrijk de website regelmatig te updaten, waardoor de site veilig blijft en de website soepel blijft draaien. 

WIL JE MEER WETEN?